IT juhtimine ja riskihaldus

 IT juhtimine ja riskihaldus

Larry Page's võib näha mitmeid erinevaid juhi rolle. Mina aga tooksin välja ühe neist, coach. Page'i usub, et firma töötab nagu perekond, tema jaoks on olulised head suhted töötajatega ning tiimitöö. Lähedasemad suhted aitavad paremini inimesest aru saada ning sedasi on kergem mõista, millised omadused on töötajal ja kuidas neid kõige paremini ära kasutada. Larry Page kutsub tungivalt oma töötajaid võtma osa aruteludest ning uskuma pöörastesse ideedesse. Ta nõustub kõigi ideedega, sest just need võivad olla ideed mis muudavad maailma. 

"Excellence matters. I’ve pushed hard to increase our velocity, improve our execution, and focus on the big bets that will make a difference in the world."



Bill Gates (leader) on ülesandele orienteeritud juht. Just eriti Microsofti loomise esimestel päevadel oli preemia ja karistus meetod tema stiiliks. Ta soovib näha oma töötajatelt tulemust ning kindlalt on ära määratletud ülesande strukstuur, kui ta annab oma töötajala täpse visiooni, mida on vaja ellu viia. Tal oli komme külastada uusi tootemeeskondi ja esitada raskeid küsimusi seni, kuni oli veendunud, et meeskonnad on rajal ja said eesmärgist aru.

"Vision without execution is daydreaming."



https://larrypage.weebly.com/larrys-leadership-style.html

https://www.ukessays.com/essays/management/analysing-management-styles-through-different-leaders-management-essay.php

https://www.iedunote.com/transactional-leadership

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Inimese ja arvuti suhtlus, ergonoomika ja kasutatavus

Rühmatöö retsensioon

Interneti kujunemislugu