Rühmatöö retsensioon

 Rühmatöö retsensioon

Valisin retsenseeritavaks tööks rühmatöö pealkirjaga "Mis on tehisintellekt". Minu meelet on töö väga hästi tehtud ning kriitikat mul jagada väga ei ole. Ka kasutatud allikate nimekirjast võib näha, et töö on väga põhjalikult tehtud ning ülesehituse poolest on töö loogiliselt liigendatud. 

Teks on arusaadavalt kirjutatud ning teksti järjekord on väga hästi valitud. Kindlasti on oluline kõigepealt lahti seletada tehisintellekti mõiste ning samuti on oluline sellega seotud ajalugu. Teksti juurde kuuluvad joonised on hästi valitud ning juhul, kui tekstist aru saamine võib osutuda keeruliseks, on jooniste nägemisest palju kasu ning seetõttu on ka teemast aru saamine kergem. Samuti meeldib, et teksti sees on kohe viidatud, millist joonist peaks jälgima. 

Viitamine on hästi vormistatud, keelekasutuse koha pealt vigu silma ei hakanud ning töö välimus on üldiselt väga hea. Ainukese miinusena võiksin välja tuua kokkuvõtte pikkuse. Isiklikult arvan, et kokkuvõte peaks lühidalt ja konkreetselt selgitama ära töös käsitatu, kuid antud juhul on kujunenud kokkuvõte kuue lõigu pikkuseks. 

Suur kiitus rühmatöö tegijatele ning tänu loetule sain teada palju uut ja huvitavat. 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Inimese ja arvuti suhtlus, ergonoomika ja kasutatavus

Interneti kujunemislugu